Ledige stillinger

Hos MAN Odense A/S ønsker vi de bedste medarbejdere inden for vores arbejdsområder. Er du interesseret i at arbejde hos os, opfordrer vi dig derfor til at søge de stillinger, vi slår op.

Sender du os en uopfordret ansøgning, vil vi meget gerne tillige se dit CV og høre din motivation for at søge hos netop os. Uopfordrede ansøgninger sendes til msk@man-fyn.dk.

 

*****************************************************************************************************************************


6/5-22: VI SØGER EN VAREVOGNS- OG LASTBILMEKANIKER - ER DET DIG?

Vi har travlt på værkstedet med service, reparationer, opbygning og klargøring af både varevogne og lastbiler og mangler derfor en mekaniker som supplement til vores stærke team. Er det dig? Vi tilbyder en fuldtidsstilling og vægter kandidater, som har god erfaring, og som er positive og servicemindede, møder stabilt ind, og som kan li’ at tage fat. Ansættelse snarest muligt.

Vil du vide mere om jobbet og/eller søge stillingen, bedes du kontakte vores værkstedschef Bo Andersen på tlf. 63 17 12 62.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kort om os: MAN Odense A/S er et autoriseret MAN Center under den tyske koncern MAN - med kernekompetencer inden for salg og service af lastbiler. Vi er en ’one-stop-shop’ med eget opbygningsværksted, egen dækservice, hydraulikværksted, opretterbænk, diagnosebane, vi tilbyder service af køleanlæg, har last- og trailerudlejning, vaskehal med service samt lastbil-, varebil- og busværksted. Vores kundeportefølje spænder bredt – fra den lille vognmand med én bil til den store vognmand med op imod 100 biler – og inden for en bred vifte af brancher. Vi er kendt for: Bedre service, større fleksibilitet, hurtigere problemløsning, kortere beslutningsgange og en hyggeligere omgangsform.