Nye MAN lastbiler

TGX


Modelrækken TGX sætter konsekvent standarder inden for den tunge nationale og internationale langturskørsel ved Euro 6. Den opfylder selv de strengeste krav om opholds- og arbejdskomfort samt ergonomi, værdi og design med førerhusene XXL, XLX og XL.

> Se TGX til langturskørsel

> Se TGX på byggepladsen

 

TGX EfficientLine

TGX EfficientLine, kåret med mange udmærkelser som fx "Fleet Truck of the Year", "Green Truck 2011" og "Irish Truck of the Year 2012", tilbyder den ideelle løsning til rentabel og miljøvenlig langturskørsel.

> Se TGX EfficientLine

TGS

MAN TGS står for de særlige krav i den tunge traktionskørsel, og med de mange driftsmåder for 18-44 ton mestrer TGS enhver udfordring.

> Se TGS til langturskørsel

> Se TGS til byggepladsen

> Se TGS til distributionskørsel
 

TGM

MAN TGM - lastbilen med de mange muligheder. Med en totalvægt fra 13 til 26 ton og motorer fra 250 til 340 hk er den optimalt egnet til den middeltunge regionale og overregionale distributionskørsel.

> Se TGM til byggepladsen

> Se TGM til distributionskørsel

TGL

Erhvervsdrivende sætter pris på dens store nyttelast og det lave brændstofforbrug, mens lastbilchauffører især er begejstrede for dens komfort og fremragende håndtering: TGL har den mest effektive løsning til ethvert behov inden for distributionskørsel. Og fordi man især er nødt til at overholde skrappe leveringsfrister, er TGL en garant for størst mulig driftssikkerhed.

> Se TGL til byggepladsen

> Se TGL til distributionkørsel