Varebil: Mød MAN TGE varebilen

Er du på udkig efter en lækker varebil? Så kan det være, at MANs TGE varebil er noget for dig. Den fås både som lukket kassebil og med lad (begge fås i flere højder og længder), med manuelt eller automatgear og med forhjuls-, baghjuls- eller 4-hjulstræk. Hvordan skal din TGE designes? > Se de mange modeller her

 

TGE'en - hvad kan den?

MAN's varebil kan laste op til 18,3 kubikmeter gods og fås med motorer fra 75 til 130 kW. På den måde egner den sig til mange typer virksomheder - og den kræver selvsagt ikke stort kørekort. TGE’en er den første varebil på markedet med EBA (Emergency Brake Assist) som standard og er derved den mest sikre varebil på markedet! Af andet standardudstyr i de danske modeller kan vi nævne: Radio m. bluetooth, motorvarmer med fjernbetjening, kørecomputer, automatisk regn- og lyssensor, komfortsæde med varme og fartpilot med træthedsregistrering.

> Ja, tak - lad mig se den flotte MAN Van præsentationsvideo

TEST: Flot testresultat af MAN TGE varebilen

Mester Tidende har testet MAN TGE'en - og resultaterne er flotte! 264 points sammenlignet med nærmeste konkurrent, der har 219 points. Om TGE’en siger testkørerne bl.a.: "En suveræn kassevogn med god plads, stor komfort og en imponerende sikkerhedspakke”. > Du kan læse mere om testen her 

Port, linje og lifte - kun til MAN varebilen

Hos MAN Odense har vi et separat område dedikeret til varevogne, herunder to lifte i varevogns-afsnittet.

> Se liften i aktion her 
 ​

Hvad laver en varevognsmekaniker egentlig, når han går på job?

> Mød Kenni Larsen, der er ansat hos os til at udføre netop dét hverv

 

MAN eTGE varebilen - fremtiden er elektrisk

Bytrafik og infrastruktur ændrer sig: Befolkningen vokser, der er større fokus på skadelige udledninger, støjforuren- ing og nul-emissionszoner kommer langsomt på dagsordenen. Samtidig fortsætter opgaver og udfordringer for gods- og distributionstransport med at vokse. MAN eTGE er perfekt til at imødegå disse fremtidige udfordringer med lethed. Dette skyldes, at MAN eTGE er fuldelektrisk. Den kraftfulde og alsidige varebil er både lav på emission og næsten lydløs. Dette hjælper til et bedre miljø ved at reducere skadelige emissioner i luften og nedbringe støjforurenin- gen.

Derudover demonstrerer den højt-ydende MAN eTGE en særdeles imponerende funktionalitet, fleksibilitet og effektivitet. Uanset hvad den skal bruges til, klarer den nemt enhver opgave og er en pålidelig partner i bytrafikken. Og det er ikke så mærkeligt. MAN eTGE er ikke bare et produkt af MANs over 100 års erhvervskøretøjserfaring, men reflekterer også vores ekspertise inden for alternative køresystemer.

MAN ved præcis, hvad der betyder noget. Vi har analyseret de fremtidige krav i bymiljøet ved hjælp af kundeun- dersøgelser og studier. Resultatet af disse undersøgelser er vores MAN eTGE – et pålideligt, elektrisk produceret køretøj, der perfekt opfylder disse krav. Nul-emissionszoner er således ingen hindring for MAN eTGE, og dens støjsvage drivlinesystem betyder, at den kan bru- ges døgnet rundt.

Derudover kan du reducere dine løbende driftsomkostninger fra første øjeblik med MAN eTGE. Energiforbrug, vedligeholdelse, forsikring, skat og vejafgifter er alle væsentligt lavere med MAN eTGE. De ekstra anskaffelsesomkostninger kan inddrives inden for få år afhængigt af kilometertal, beregnet anvendelse og niveauet af statsfinansiering. Dertil kommer et forstærket image som et innovativt firma og en pioner, som skifter til støjsvag og miljøvenlig elektrisk mobilitet.

> Læs mere om eTGE'en

 

Videoer om MAN TGE'en?

> Du kan se dem på vores YouTube-kanal - find og afspil listen om TGE'en her


 

Kig forbi os i Højme og få en snak om, hvordan TGE’en kan designes, så den passer præcis til din virksomhed. 

Vi vil glæde os til at få besøg!