01-01-0001

Tysk TÜV rapport sætter..

MAN højest

For 3. år i træk kårer en tysk TÜV rapport MAN som det mest pålidelige lastbilmærke over 7,5 tons

I 2014 udgaven af TÜV rapporten for kommercielle køretøjer (TÜV Report Nutzfahrzeuge 2014), imponerer MAN igen. MAN er den lastbilsproducent, med det højeste nummer af køretøjer, der er gået igennem TÜV inspektionerne, uden nogle defekter, for tredje år i træk.
Dette er tegnet på høj kvalitet af de München byggede lastbiler.

Regelmæssig vedligeholdelse betaler sig
Ifølge TÜV-rapporten, er det specielt de tunge køretøjer som bliver godt vedligeholdt. Det viser at regelmæssig professionel vedligeholdelse betaler sig for vognmændene. Fordelene er at køretøjerne i flåden altid er klar til at køre, og ikke skal ind til nogle uplanlagte værkstedsbesøg på grund af misvedligeholdelse.

"Jeg er stolt over at MAN endnu engang har fået så godt et resultat. Dette er en understregning af vores store indsats i områderne indenfor kvalitetssikring, og motiverer os til at stræbe efter at blive endnu bedre," fortæller Anders Nielsen, Talsmand for MAN Truck & Bus Direktion. "Det stigende nummer af service- og vedligeholdelseskontrakter viser at vores kunder også ser MAN, som en pålidelig eftermarkedspartner, og ved at de er i gode hænder."

I TÜV rapporten for kommercielle køretøjer, vurderer Sammenslutningen af ​​TÜV inspektionscentre sammen meden specialist tysk publikation: Verkehrsrund-Schau, testresultater for erhvervskøretøjer i alderen, mellem et og fem år i det årlige generelle bilsyn.

Du kan downloade den fulde rapport på tysk her:

www.verkehrsrundschau.de/tuev-report