03-11-2015

MAN TGE..

fra 3 tons og opefter..

De nye modeller produceres i samarbejde med Volkswagen Nutzfahrzeuge

MAN Truck & Bus supplerer nu produktprogrammet med en ny køretøjstype, nemlig store transportere. Firmaet bliver dermed full-range-udbyder af erhvervskøretøjer fra 3 tons transportere og op til de tungeste lastbiler. Den nye MAN transporterserie har modelbetegnelsen MAN TGE, og den er udviklet af Volkswagen Nutzfahrzeuge. De nye modeller produceres sammen med den teknisk tilsvarende Volkswagen Crafter på en nyopført fabrik i Wrzesnia i Polen. Begge de to mærker forventer, at dette samarbejde vil indebære strategiske fordele i form af at kunne erobre nye kundegrupper. MAN TGE introduceres på IAA 2016, og bilerne kan leveres fra 2017.

Ifølge Joachim Drees, CEO hos MAN Truck & Bus, har mange MAN-kunder behov for denne køretøjstype. „Med introduktionen af MAN transporterserien, der er positioneret under vores lette MAN TGL lastbilserie, går vi ind på et nyt forretningsområde. Mange af vores kunder, der har tunge lastbiler i vognparken, har også brug for transportere. Dermed bliver MAN TGE et intelligent supplement til vores eksisterende modelprogram. Vi kender vores kunders behov og de brancher, de driver forretning i, og vi kan tilbyde dem biler og opbygningsløsninger, der passer optimalt til deres virksomhed. Den professionelle service og de omfattende tjenesteydelser, som kendes fra vores lastbilforretninger, vil sætte standarden i dette segment, hvilket også vores transporterkunder vil sætte pris på“.

Dermed vil MAN-kunder, fra transportere op til de tungeste lastbiler, i fremtiden kunne nyde godt af alle vores tjenesteydelser inden for salg og service fra én og samme leverandør. Da MAN ikke blot vil tilbyde traditionelle kassevogne, men også levere specialopbygninger til f.eks. anlægsbranchen, kommunalkøretøjer og brandbiler, vil selskabet udbygge sine mangeårige og solide forretningsforbindelser med opbyggerne yderligere.