05-10-2016

MAN Odense oplevede IAA på nært hold

Forrige weekend løb den internationale IAA-messe for Commercial Vehicles i Hannover af stablen, og MAN Odense var så heldige at opleve messen på tæt hold fra lørdag til søndag. 

Messen bød på mange innovative tiltag inden for logistik og transport. På den tyske MAN-stand blev bl.a. den helt nye MAN TGE varebil udstillet. Varevognen er bygget i samarbejde med Volkswagen, og den bliver i realiteten en teknisk tvilling til den kommende Crafter, der skal bygges på den samme fabrik i Wrzesnia i Polen. TGE varebilen kommer på markedet i 2017, hvor vi glæder os til at vise den frem i Danmark til alle interesserede. 

I løbet af weekenden i Hannover blev MAN Odense og de mange andre besøgende på messen også præsenteret for et helt nyt Cloud-baseret koncept fra Volkswagen Truck & Bus, nemlig ‘RIO'. Det operative system integrerer alle aktive køretøjer, trailere, chauffører, forsendelser, logistiksystemer og mange andre ressourcer operationelt, hvilket gør det nemmere for den enkelte at se alt data på én enkelt portal.

Det var dejligt at hilse på både danske og udenlandske kontakter under vores ophold på messen. Vi takker for en innovativ messe med en masse interessante nyheder inden for transport og logistikbranchen. 

Messen løber af stablen igen i 2018, nemlig fra den 27. september til den 4. oktober.

Flere billeder fra IAA-messen