18-10-2016

God service betaler sig

For et par uger siden stod en forholdsvis ny vognmand ved navn Ronni Toth i en meget uhensigtsmæssig situation. Han manglede slet og ret en lastbil meget akut. Ronni havde fra flere vognmænd hørt, at MAN Odense er et fleksibelt sted, hvor man kan få gode aftaler i hus, og at vi derfor måske kunne hjælpe ham. Hvilket vi selvfølgelig også kunne.

På kun en uge fik vi skaffet ham den lastbil, han manglede. I kraft af den kan Ronni hver nat løse transportopgaver for sine kunder, når han fragter frugt og grønt rundt i hele landet. 

Ronni fik leveret en MAN TGX 26.500 6x2/2 BLS trækker med XXL førerhus. 500 Hk motor og den nye TipMatic med TX gearkasse. Lastbilen har fuld aludørk, sideskørt i højre side og fin skrift fra KikaSign.dk.

Og Ronnis begejstring for samarbejdet er bestemt ikke til at tage fejl af:

”Jeg er overrasket over, hvor professionelt alt bare er blevet udført. Alt hang sammen, og det var uden tvivl den vildeste service, jeg nogensinde har fået”, fortalte Ronni.

Endvidere er Ronni slet ikke i tvivl om, at alle hans lastbiler på et tidspunkt skal være af mærket MAN.

MAN Odense ser frem til, at Ronni kommer igen, hvor vi naturligvis vil sørge for, at han oplever en lige så god service som hidtil - for vi ved, at vi lever af glade kunder!