Er din lastbil vinterklar?


Du ved det godt - men er der styr på dem? Vinterdækkene…. Selvom der endnu ikke ligger sne på vejene, så er det på høje hårde tid at få skiftet til vinterdæk på din lastbil, hvis de ikke allerede er monteret. Vejene er ofte glatte og 'fedtede', nattefrosten er et faktum - og herfra går det som bekendt kun én vej på denne tid af året - mod meget koldere dage...

Mangler du nye vinterdæk, så ring til vores dækmand, Jan Borby (på billedet), på tlf. nr. 63 17 12 38 - så hjælper han dig videre. NB! Vi opbevarer gerne dine sommerdæk hos os, når du skifter til vinterdæk. 

HVORFOR ViNTERDÆK? Med vinterdæk øger du både din egen og dine medtrafikanters sikkerhed i efterårs- og vintermånederne. Vinterdækkene er nemlig optimale, når dagtemperaturen kommer under 7 grader, da det materiale, de er fremstillet af, samt lamellerne i mønsteret, sikrer et bedre vejgreb og en bedre bremseevne i vådt og koldt føre. 

HUSK VINTERTJEK: Hos MAN Odense hjælper vi dig sikkert gennem vinteren med et 'vintertjek' af din lastbil, der bl.a. indbefatter test af batteri, væsker m.v. Har du behov for snekæder, kan de købes hos os.