Endnu en flot bil til...

LOGI-DAN..

David fra LOGI-DAN har netop i dag fået hans længe ventede MAN TGX 28.480 6x2-2 BLS.
Bilen er opbygget efter Davids ønsker med blandt andet polstring og lignende. 
Bilen er opbygget hos MAN Odense og har blandt meget andet, fuld dørk, blitzlamper, ekstra lamper, cyklist kamera og meget andet... Læg specielt mærke til LED baglygterne, som er originalt bestilt hjem, og den grå chassis farve giver lige det sidste til en flot og gennemført bil.
Bilen er blevet udstyret med alufælge da det giver bilen en lavere genvægt og derved større nyttelast.

Indvendigt er der heller ikke sparet noget: Her har Baadsgaard og Esbjerg været igang med plysning, samt er der bestilt specielle skabe hjem bygget i Jylland. Hos MAN Odense har vi også været igang og blandt andet monteret fjernsyn og Aircooler..

Bilen er solgt af Jørgen Sehested-Kjærgaard
Vi ønsker LOGI-DAN og David tillykke med det flotte resultat!!

LOGI-DAN: Træflis udgør ca. halvdelen af forretningen i dag og foregår primært ved at vi sætter containere ude i skovene, som bliver fyldt med træflis og kørt til varmeværker. Vi har også 2 kranbiler som henter træflisen ude på jorden i skovene og kører den til varmeværkerne.
Tankbilerne er både dedikeret til produkt og nogle malede i olieselskabers farve, men vi har også neutrale tankbiler. Vores speciale er flybrændstof og skibsbunkringer. Vi levere Avgas 100 ll og Jet a1 i dedikerede biler til lufthavne og mindre flypladser. 
Se mere på http://www.logi-dan.dk/