• Dansk
 • English
 • Deutsch
 • Velkommen til MAN Odense

  - Danmarks mest totaldækkende truck servicecenter

  Vi tilbyder alt indenfor salg og service af DIN vognpark!! Vi klarer alt indenfor Hydraulik, opbygning, kølemaskiner, dæk, test, vask, samt bus- og lastbilreparation.. Hvis du har et problem, så kom til os, og vi løser det!!!
  velkommen_til_man_odense
 • Vi står klar døgnet rundt

  - Danmarks mest totaldækkende truck servicecenter

  Vores Team af mekanikere, med forskellige specialer står altid klar til at hjælpe din vognpark videre...
  vi_staar_klar_doegnet_rundt
 • Nye og brugte lastbiler til salg

  - Danmarks mest totaldækkende truck servicecenter

  Vi har altid et stort udvalg af brugte lastbiler til salg... Derudover sælger vi selvfølgelig også nye MAN lastbiler..
  nye_og_brugte_lastbiler_til_salg

Vaskehal med service

Salt fra vejene, slam, smuds og skidt i hjørnerne. De fleste af os kan nok bedst li’ en ren lastbil, varebil og bus, eftersom den repræsenterer os og vores firma, og eftersom vi tilbringer rigtig mange timer i den hver uge. Så i stedet for slam og smuds vil vi hellere have nypudsede vinduer, glitrende lak, ren undervogn og blanke hjulkapsler.

Hos MAN Odense A/S har vi den bedste vaskehal til lastbiler og busser på Fyn - topmoderne med bl.a. børstevasker og undervognsspuler. Samtidig er hallen bemandet med servicepersonale, der tager sig kærligt af spejle, glas og diverse detaljer og specialudstyr manuelt, så din lastbil eller bus får al den individuelle opmærksomhed, der er behov for.

Har du brug for en pause, mens vasken står på, er der kaffe på kanden i chaufførstuen, der ligger i umiddelbar tilknytning til vaskehallen.

Vaskehallen har åbent kl. 7.30 til 15.30 alle hverdage. Bestiller du tid på forhånd, er du sikker på en plads, når du kommer. Du er også velkommen til bare at kigge forbi og se, om der er en ledig tid.

Du bestiller tid på vores hovednummer tlf. 66 17 17 01 eller direkte til vaskemanden på tlf. 63 17 12 58.

https://youtu.be/zQxogFh4rl4