• Dansk
 • English
 • Deutsch
 • Velkommen til MAN Odense

  - Danmarks mest totaldækkende truck servicecenter

  Vi tilbyder alt indenfor salg og service af DIN vognpark!! Vi klarer alt indenfor Hydraulik, opbygning, kølemaskiner, dæk, test, vask, samt bus- og lastbilreparation.. Hvis du har et problem, så kom til os, og vi løser det!!!
  velkommen_til_man_odense
 • Vi står klar døgnet rundt

  - Danmarks mest totaldækkende truck servicecenter

  Vores Team af mekanikere, med forskellige specialer står altid klar til at hjælpe din vognpark videre...
  vi_staar_klar_doegnet_rundt
 • Nye og brugte lastbiler til salg

  - Danmarks mest totaldækkende truck servicecenter

  Vi har altid et stort udvalg af brugte lastbiler til salg... Derudover sælger vi selvfølgelig også nye MAN lastbiler..
  nye_og_brugte_lastbiler_til_salg

Værksted

MAN Odense A/S er en ’one-stop-shop’ med eget opbygningsværksted, egen dækservice, hydraulikværksted, opretterbænk, diagnosebane, service af køleanlæg, last- og trailerudlejning, vaskehal med service samt lastbil-, varebil- og busværksted. Vi råder over alt i moderne specialværktøj og anvender naturligvis den nyeste teknologi i forbindelse med fx fejlfinding.

Vi har til huse i et 3500 m2 stort, lyst og åbent værksted, som vi bruger megen energi på at holde rent og pænt. Vi lever op til MAN-koncernens strenge krav til faciliteter og har værkstedsplads nok til at servicere eksisterende såvel som nye kunder. Faktisk har vi hele 15 porte (alle med gennemkørsel) – og 3 stk. 24-meters grave samt lifte.

Vores kundeportefølje spænder bredt – fra den lille vognmand med én bil til den store vognmand med op imod 100 biler – og inden for en bred vifte af brancher.

Kontakt værkstedet:
Service kl. 7-22: +45 66 17 17 01
Nødservice kl. 22-7: +45 21 26 49 50