• Dansk
 • English
 • Deutsch
 • Velkommen til MAN Odense

  - Danmarks mest totaldækkende truck servicecenter

  Vi tilbyder alt indenfor salg og service af DIN vognpark!! Vi klarer alt indenfor Hydraulik, opbygning, kølemaskiner, dæk, test, vask, samt bus- og lastbilreparation.. Hvis du har et problem, så kom til os, og vi løser det!!!
  velkommen_til_man_odense
 • Vi står klar døgnet rundt

  - Danmarks mest totaldækkende truck servicecenter

  Vores Team af mekanikere, med forskellige specialer står altid klar til at hjælpe din vognpark videre...
  vi_staar_klar_doegnet_rundt
 • Nye og brugte lastbiler til salg

  - Danmarks mest totaldækkende truck servicecenter

  Vi har altid et stort udvalg af brugte lastbiler til salg... Derudover sælger vi selvfølgelig også nye MAN lastbiler..
  nye_og_brugte_lastbiler_til_salg

Brugt lastbil til Island

Når det kommer til brugte biler, servicerer MAN Odense kunder over hele verden. For nylig sendte vi således fx en stor kranbil til Island, da Hersla Slf stod og manglede netop sådan en lastbil, som vi havde taget ind til videresalg.

Kunden ankom med fly til Danmark for se kranen og prøvekøre lastbilen, og da han hurtigt besluttede sig for, at det var det rette “isenkram” for firmaet, sørgede MAN Odense for at klargøre den flotte Volvo FM12 440 6x4 med Hiab 377-kran og spil. 

Næste skridt var at få fragtet bilen til Island, hvilket MAN Odense også sørgede for at hjælpe kunden med. Vi tog os således af alt papirarbejde i form af bl.a. told, kørte bilen til havnen i Hirtshals, hvorefter den blev sejlet til Island. 

Her kunne en glad kunde fire dage senere så hente sin dejlige, “nye” lastbil, som vi håber får et langt, godt og virksomt liv på Island.